+86-755-33580090sales@miqpower.com

Kategorija proizvoda

Složiti voda dokaz Mono solarni Panel punjač 7W

ime modela 7W punjač za dokaz mono solarni panel za složiti vode: MQ-M07 ovaj neaktivan Sklopiv solarni punjač može da obezbedi neograničen struje za tvoj iphone/ipad/Gaxy/Andriod sistem ćelije telefoni samo ako tamo sunce tamo. Možete odabrati sve stilove ili obojena tkanina za projektovanje. Može da uradi...

Ćaskanje sada
Product Details

složiti voda dokaz mono solarni panel punjač 7W

Ime modela: MQ-M07

Ovo je neaktivan savijanja solarni punjač može da obezbedi neograničen struje za tvoj iphone/ipad/Gaxy/Andriod sistem ćelije telefoni samo ako tamo nema sunca.

Možete odabrati sve stilove ili obojena tkanina za projektovanje. To uraditi u jednom USB izlaza i dvojno USB izlaz za tvoj izbor.

Može i tako u autu, na krovu šatoru ili na poleđini ranac, koja je mogla da se upotrebi za punjenje uređajima u svako doba gde.


Tehnički podaci

Izlaz: 5v/7W

Boja: Crna

Materijal: mono solarni panel +fabric(waterproof)

Aplikacije: mobilne

Sklopljenih dimenzija: 233 * 165 * 33 mm

Proširivanje dimenzije: 515 * 275mm

Bruto težina: 366 g

Solarni panel: 2pcs mono solarni paneli

Efikasnost solarnih panela: 18%

Ne ustručavajte se da nas reci kakvu stilove ili dizajn koji volite, možemo izraditi i nepostojanje dizajna za vas.


Srodni proizvodi


Elektronski MIQI je jedan od profesionalnih visoke tehnologije složiti voda dokaz mono solarni panel punjač 7w proizvođača i dobavljača u Kini. Dobrodošli kupiti najbolje i jeftini aparat iz naše fabrike. I ako želite prilagođeni proizvodi, OEM i ODM usluga je dostupna u niskoj ceni.

Hot Tags: složiti voda dokaz mono solarni panel punjač 7W, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, prilagođeni, niska cena, OEM i ODM, kupovine, jeftino, najbolje
Srodni proizvodi
Inquiry